matildasbilder

fotoblogg

Glöggmiddag!

Kategori: Allmänt

Vi har en årlig middag med vänner några dagar innan första advent varje år för att träffas och umgås innan alla är upptagna runt jul. Denna middagen var igår och vi kallar det alltid för glöggfest, för att vi har som för drink glögg för att det är juligt. 

Så igår vid 18 tiden så droppade alla in en efter en, vi var sammanlag 27 personer tror jag det blev. När man är så många så blir det ju att man har svårt att umgås med alla men det var väldigt kul. När alla gått hem så somnade jag direkt i soffan medans mamma gick upp och ner för att fixa lite innan hon kunde gå och lägga sig. Borde kanske ha hjälpt till men var så slut i huvudet efter prao på dagen och sen omgiven av massor av människor hela kvällen.

/M

Pepparkaksbak

Kategori: Foto-Blandat

 
Idag har vi bakat pepparkakor! Det är nog första gången idag som jag verkligen känner något julkänsla.
 
Praon idag var väl okej, Isa och jag blev dock "utskällda" av chefen för att vi gått för mycket tillsammans igår. Haha hon jobbade nämligen inte igår och häxan nr 2 som vi döpt henne till eftersom hon och en till är som häxor. Har antagligen klagat för att de gånger då hon kollat till oss så har vi varit nära varandra. Så löjligt att hon klagar på oss när hon själv bara står och pratar med de andra som jobbar där och hon får ju till och med betalt för att stå och tjata med de andra där. Medans vi kommer dit och gör gratis arbete! Blir rätt irriterad.
/m 

Prao

Kategori: Allmänt

Tror inte att jag skrivit det men denna vecka är praovecka för mig. Jag har sedan igår då praoat med Isa på en klädbutik som heter Cassels här i Alingsås. Vi har varit där en gång förut men då bara två dagar, så som jag kommer ihåg det var att det var jätte kul. Men de har inget att göra typ för oss så det är jätte segt. Fast jag ska inte klaga för hela denna vecka så börjar jag klockan 10:00 :) Så skönt med lite sovmorgon.

UWP

Kategori: Allmänt

 
Från veckan hade vi två tjejer som bott här från "föreningen" Upp with people. Den ena tjejen kom i måndags och hon var från Stockholm, den andra tjejen kom i torsdags och var från Wisconsin i USA :) Två tjejer som berörde våran familj något extremt och nu när de åkt vidare(till Göteborg) imorse så känns det jätte tomt :( 

Det var inte alls kul att behöva säga hejdå och lämna av de. :( Veckan har varit så rolig! Jag har fått lära mig massor och jag har verkligen haft så kul. Det var lite jobbigt att behöva prata engelska från i torsdags, men det var det värt. För nu vet jag endel mer inför mitt år i USA! :D 

/m

 

Frost

Kategori: Allmänt

Vet ni vad! Jag har äntligen fått min frost, dock så sa mamma att det till helgen skulle bli varmare igen :( Jag orkade inte gå ut med kameran så jag tog lite kort från mitt fönster istället ovan

/m 

Mitt konsert år!

Kategori: Foto-Blandat

Takida 13 april (Göteborg)
Bråvalla festivalen 27-29 juni (Norrköping) (mellan takida i april och bråvalla så var jag också på Ulrik Munther i Alingsås)
Macklemore & Ryan Lewis 4 oktober (Stockholm) 
Nickelback 15 november (Göteborg) 
 
Detta året har verkligen varit fullt med en massor av roliga konserter! :) Helt underbart, älskar konserter
/m 
 

24 augusti 2012

Kategori: Foto-Jag

slutet av förra augusti, lite bättre och lite gladare tid kanske! :(

Ååh önskar verkligen att jag var tillbaka till denna dag som dessa bilder togs!
/m

Fotoinspo - frostbilder

Kategori: FotoInspo

Hej! Just nu längtar jag faktiskt lite till att det blir lite kallars på nätterna så man vaknar upp och det är frost på rutorna. Och sen så älskar jag att fotafrost, det är så himla fint. Tycker inte ni det? :) 
 
Jag är inte alls en person som gillar snö, men när den första frosten och sen första snön kommer tycker jag om det jätte mycket. Man kan få så mycket fina bilder, haha ända jag tänker på typ ;) 

Bästa kvällen!

Kategori: Foto-Blandat

Bilder från i fredags, bästa kvällen på länge verkligen! Sjukt grym konsert med grymmaste tjejen, kan det bli bättre? :D 
/M
 
 

Konsertkväll!

Kategori: Allmänt

Bilder från början av oktober då jag och Alina var på Macklemore and Ryan i Stockholm! :) 
Ikväll kommer bli bästa kvällen på länge! :) Jag och Isa ska nämnligen på Nickelback konsert i Göteborg! :D 
Så sjukt grymt. Ville se de redan förra året när de var i Sverige(dock i Stockholm då) men jag hade inte möjlighet att gå :( Men nu så!!!!!! Åååh är så taggad, för är helt säker på att det kommer bli så himla grymt. 
/m

Mobilbilder!

Kategori: Foto-Blandat

Jag försökte visa upp Göteborg lite för Malva, så här är vi nere vid Göteborgsopera :) Så fint ljus, önskade att jag hade min systemkamera istället för bara mobilenskamera :/ 
Några till bilder från när Malva var här på höstlovet! :) 
/m

Saknar sommaren!

Kategori: Foto-Blandat

Mobildbilder( :s ) Men saknar sommaren så sjukt mycket just nu. Att vara brun, kunna gå i shorts varje dag,kunna gå och bada när man vill, äta glass, gå på konserter och sen alla andra anledningar till att sommaren är bäst! 
Haha som nu märks är jag ingen vinter människa, ska jag vara ärlig så fattar jag inte varför vi ens har vinter ;) 
/m 

explorius

Kategori: Innan USA

Fick detta i förrgår! :D Och sen igår så skickade jag även iväg mitt brev om att jag ville åka :) 
Omg, USA snart kommer jag! /m

Himlen

Kategori: Foto-Natur

Molnen blev rätt fula men kolla hur det ser ut där träden slutar precis. Så fint! 

/M

2st m

Kategori: Foto-Blandat

M som i Malva och M som i Matilda

När jag var i Stockholm i början av oktober träffade jag en kompis som bor där, vi var ute och gick och fick se grejen med att sätta ett lås för att liksom låsa fast sin vänskap/kärlek. Vi kom fram till att det är ju en jätte rolig ide så nu när hon var nere och hälsade på mig under lovet nu så köpte vi oss ett lås + att vi hittade två M :) 
Så i lördags var vi ute och letade efter en bra plats här i min lilla stad och vi hittade verkligen den perfekta platsen!!!!! Åååh så fint blev det verkligen! 
/m
 

Höstlov

Kategori: Foto-Blandat

/m