matildasbilder

fotoblogg

Stockholm

Kategori: Foto-Blandat

Jag och Malva låste i höstas fast ett lås i Alingsås för att liksom låsa fast vänskapen för att vi bor så långt bort från varandra :) Lås nr 1 var lite mer dekorerat med M och så men detta är rosa hallå liksom ;) Jag verkligen älskar idé att låsa fast ett lås någonstans och sen att kasta bort nyckeln! 
 Det finns ett ställe i Stockholm som jag och mamma några gånger köpt med oss salad ifrån, men det var så länge sen sist! Men eftersom jag och Malva inte visste var vi skulle äta till lunch i lördags så köpte vi med oss salader därifrån och satte hos i Gamla stan! :) Haha saladen är inte bara det man ser på bilden! Utan det finns annat också under räckorna och allt de andra. 
Malva som precis ska hugga in ;) 
 Helt galen i dessa som jag hittade i en affär, haha kände mig som en riktig turist där jag gick och blev guidad av Malva i gamla stan med mina snurrpolkagrisar. Men det är väl så det ska va.
 Är nog egentligen inte helt kär i polkagrisarna pågrund av smaken. De är jätte goda men det jag verkligen älskar är att de är spiraler(det heter spiraler väl?) Haha det är det som är konstigt med mig ibland, kan bli helt till mig över hur några polkagrisar är formade :) 
/m 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: