matildasbilder

fotoblogg

Grym alla hjärtans dag!

Kategori: Foto-Mat

Pizzan igår på pizzerian! 

Hej! Igår var det som nog ni alla vet alla hjärtans dag, någon som dock känns lite ledsamt är att detta är första året på typ flera år som jag är singel. Men som tur är har man då två jätte fina gryma bästisar som man kan träffa istället. 
 
Någon gång mellan två och fyra igår kom Isa och Ebba hem till mig, vi var inte hemma så jätte länge innan vi drog iväg och käka middag/pizza i stan. Efter vi ätit pizza så gick vi vidare till Hemmakväll för att köpa godis! :) När vi kom hem satte vi igång en film som var extremt rolig, haha satt och skrattade hela filmen tror jag nästan ;) När filmen var slut satt vi bara och prata en stund sedan så drog vi ner till Ica Maxi och köpte färg till Isa. När vi sedan kom hem så färgade vi Isa´s hår och jag blekte mitt hår(fast det hade jag hemma). Isa´s hår blev jätte fint, mitt blev inte så stor skillnad men det blev nog lite ljusare i alla fall :) 
 
Jag har precis vaknat men inte Isa eller Ebba än, hahah tappade precis min telefon i golvet hoppas jag inte väckte dem :( 
/matilda 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: