matildasbilder

fotoblogg

peace

Kategori: Foto-Jag

/m

förlåt!

Kategori: Allmänt

 
 
 
förlåt för detta inlägget! 

höstlov

Kategori: Allmänt

Första riktiga höstlovs dagen och älrigt så har jag inte gjort någonting. Jag önskar att jag var i Söderköping just nu, för det är där jag tillbringat mina senaste höstlov de senaste åren. Söderköping var en stad som betydde allt för mig, det gör den fortfaranda. Men det är idag 119 dagar sedan jag var där och grejen är den att jag inte kommer komma mig dit(vill inte dit) förns om ett tag heller. :( Tar inte varför här för det är bara en som faktiskt vet sanningen till varför och det ska förbli så. (finns fler som tro de vet men som inte egentligen gör det :p ) 
Aja jag ska sova nu, även fall jag inte haft en super dag så hoppas jag ni har haft en bra start på höstlovet! :) 
/m

Hos Isa!

Kategori: Allmänt

Bild från Isa s dator som jag tog för ett par veckor sedan ;) Så fin ;) 
Lov nu! :D Vi slutade redan vid tolv ca idag, så direkt efter skolan drog jag med Isa hem till henne. Sitter just nu i Isa s kök hemma och kollar lite bloggar och sånt medans Isa målar sina naglar. Jag ska hem om ungefär en timme för då blir Isa hämtad för att åka på kalas hos sin syster :) Denna fredag kvällen blir nog som en vanlig fredag kväll, med min dator i knät tittandes på en film/serie :) Hoppas ni får en bra start på lovet,puss!

Matilda fotar himlen del 2

Kategori: Foto-Natur

/m

Matilda fotar himlen del 1

Kategori: Foto-Natur

/m

Sommar, jag saknar dig!?!

Kategori: Foto-Natur

Ååh gud vad jag saknar sommaren just nu! Det har börjat höstregna här nu och det suger verkligen, för jag gillar inte regn när det verkligen spöregnar. Det kan vara mysigt med regn, men det är på helger då man inte måste gå ut, utan bara kan sitta och kolla på film:) För att få lite sommarkänsla slängde jag in bilderna(ovan) som jag tog i somras. /m
 

En litet "projekt" (typ)

Kategori: Foto-Natur

Himeln från en morgon för några veckor sedan! Jag gjorde ett litet "projekt" att jag fotade himeln(skogen) från mitt fönster på morgonen och ibland kvällarna. Det är nämnligen väldigt ofta som det är väldigt fint på kvällar och mornar! :) Och när det är det minsta lilla fint så vill jag ofta dokumentera det genom att ta kort :) /m

Båtar

Kategori: Foto-Natur

Bilderna fick extremt dåligt bildkvalite när jag laddade upp dem här på blogg.se. Ååh sjukt synd för den sista bilden hade jätte fina färger i sig! :( 
Godmorgon! Kom på att jag helt glömt av att visa dessa bilder(ovan), de är från när jag ensam med min kamera beslöt mig för att gå en långpromenad för någon vecka sedan. Det ända som var synd var att det var inte mycket skoj att fota där jag gick förutom dessa båtar. Och blev inte speciellt nöjd med någon av bilderna. 
Hoppas ni gillar dem i alla fall!  /m

Höstträd - inspo

Kategori: FotoInspo

/m
 

Längtar så sjukt mycket asså!

Kategori: Allmänt

 
Hej! Just nu sitter jag bara hemma och kollar ganska många olika bloggar om mest tjejer som är utbytesstudenter i USA. Så himla kul att läsa, har nog inte sagt det. Men den egentliga anledningen till att jag läser om ungdomar som är utbytesstudenter i USA är för att nästa år ska jag åka. Eller asså eftersom jag har godkänt i alla ämnen så kommer jag antagligen bli antagen. För nu har jag bara skickat min anmälan, jag har skickat in för att åka med Explorius för jag tyckte de verkade som de bästa att åka med. Så om ett år (lite mindre) kommer denna blogg ändras till att handla om mitt liv i USA!!!!!! :D 
 
Kommer skriva hur det går mer när jag går vidare med det ! :)
/m  
 
 

Nordic Wellness

Kategori: Allmänt

Hej! Denna veckan har helt tagit över mig. Bloggning har som annars inte stått högst upp på min Måsta göras lista. Men jag har fått mycket annat gjort, i fredags till idag sov Ebba och Isa hos mig. Det blev verkligen jätte mys, vi hade planerat att kolla på månförmörkelsen som skulle varit i fredags kväll men efter att sutitt ute och väntat en och en halv timme, drog vi hem till mig istället.( vi lästa sedan imorse att det hade varit en liten mån  förmörkelse så egentligen missade vi inget, bara att det inte spg ut som vi trodde)  Idag morse gick vi upp tidigit för att vara på gymmet runt åtta, för det var ett special evengemang och man kunde få en goodiebag och lite så. Så vi drog ner tidigt fick våran goodiebag,tränade en stund och sen drog vi hem och åt frukost! :) 
/m 
 

Ellen

Kategori: Foto-Porträtt

/m

Härligaste gänget!

Kategori: Foto-Porträtt

Hade grymaste dagen igår! Först så arbetade vi(haha eller vi gick runt och låsades arbeta i alla fall) på nya varvet hela dagen, med skutorna. Sen drog jag,Lisa,Moa,Emma och Hanna hem till Hanna. Där gick vi först och la oss och vila en timme men sen så fixade vi oss i ordning till pirater(temat på middagen var pirates of the caribbean). En stund efter klockan 18:00 så blev vi körda av Hannas pappa ner till en spårvagns hållsplats där vi träffade Carl,Axel,James och Albin. Tillsammans alla nio gick vi sedan till Vita gaveln där middagen hölls. :) 
När vi kom fram till vita gaveln träffade vi resten av dom som är med på bilden och sen så hade vi en jätte mysig kväll allihop tillsammans. 
 
Jag tog spårvagnen därifrån vi klockan 23:36 så var inte hemma förens klockan ett ca, men det var det värt. Hade en så grym kväll! :)
/m 

Spring, spring, det är det enda sättet!!!!

Kategori: Foto-Jag

/m

Min dag

Kategori: Foto-Jag

Bilder från en spontan fotografering i eftermiddags 

Eftersom det är fredag idag så slutade jag redan vid ett men satt kvar i skolan till halv två för orkade inte gå hem! 
Vi tre drog jag ner till gymmet men fick ett telefonsamtal under träningen som gjorde att min träningsmotivation gick ner totalt så drog hem i stället. För det funkade bara inte! :s
 
När jag kom hem gick jag in i vardagsrummet och somnade på mattan, för orkade inte mer. 
 
Vid fem drog jag ut min syster för att fotografera, för det var så fint ljus ute! :) Resultatet ser ni ju hör ovan. 
/m

Jag lyckades!!!!!

Kategori: Foto-Jag

 Lite dålig bildm men jag var nere i spagat helt och sen som man ser på bilden så låg jag ner på mitt främre ben:) 
Hej! Hoppas ni alla mår bra :) Själv har jag känt mig lite sådär just idag men jag ska försöka vara piggare imorgon. 
 
För en lite stund sedan kom jag hem från dansen och jag lyckades göra en sak på dansen som jag kämpat för att kunna ett bra tag nu. Så glad :D (bilden) 
 
Har tyvärr inget att skriva direkt just nu så vi hörs en annan dag :* 
/m 
 

Gymnasiemässan :)

Kategori: Allmänt

Hej! Idag har jag varit iväg på gymnasiemässan med Isa och Alina(+Linus och Erik fast dom gick vi inte runt med) Vi gick runt  där bara lite mer än en timma ca för det var inte alls så stor som jag trodde och hahah vet fortfarande inte alls vad jag ska välja(tror jag). Fast enligt en kille på mässan så ska jag och Isa tydligen börja på ett bygg gymnasium i höst ;) På mässan så träffade jag två stycken kompisar som jag inte sett sen i somras :) 

Just nu vill jag bara vara klar med hela nian och gå vidare till vad som det nu blir då efter nian. Redan nu känner jag att det är jobbigt och att jag inte vill vara i skolan, men det är inget till hur det kommer bli i vår. Med alla nationella prov och så tänkte jag :/ 

Tur i alla fall har jag helt underbara vänner så jag har i alla fall något som får mig att gå upp på morgonen :) 

/m